Objekti

68 objekata

Postanite franšizni partner

Postanite franšizni partner

Lafka traži nove partnere!  

Lafka je lanac kioska koji nudi proizvode neophodne u svakoj prilici. Lafka je moderan i inovativan lanac koji je uvijek u blizini i štedi vrijeme, a takođe je mjesto gdje možete pronaći sve što Vam je potrebno; kafa, sok, cigarete, novine, dopune, oprema za mobilne telefone, slatki program kao i mnoge druge artikle.

U timu Lafka cijenimo kvalitet i profesionalnost i trudimo se da ih razvijamo istovremeno. Ovom prilikom, nudimo Vam da budete naši franšizni partneri! Franšiza je najsigurniji način za početak poslovanja sa znatno manje kapitala nego u klasičnom slučaju samostalnog preduzetništva. To vam omogućuje da iskoristite duže radno iskustvo i uspješan poslovni model. Svaki naš budući Lafka  partner dobiće našu punu podršku i profesionalno iskustvo. Naši franšizni partneri imaće priliku upravljati svojim maloprodajnim objektima kao dio našeg Lafka lanca u cijeloj zemlji, uz najviše standarde kvaliteta i usluge.

Ako imate adekvatnu Lafka lokaciju ili ste sposobni identifikovati istu, mi ćemo dostaviti i montirati objekat kao i svu popratnu opremu. Mi ćemo obezbijediti obuku za zaposlene i brinuti se za pravovremenu i tačnu isporuku robe. Sve ovo će osigurati efikasan poslovni model Lafka.

Zajedno ćemo postići više! Postanite dio zaista uspješnog tima!

Izbor je na Vama!

Šta je Franšiza?

Franšiza je najuspješniji poslovni model u današnjem svijetu. To je partnerstvo između dvaju poslovnih subjekata, koje je regulisano ugovorom o franšizi. Taj ugovor definiše sve standarde kvaliteta i odgovornosti. Franšizna prednost je već uspostavljen i profitabilan poslovni prostor modela Lafka , bez potrebe za pokretanje vlastitog biznisa od nule, čime se izbjegavaju eventualni rizici. Zato su franšizna partnerstva širom svijeta toliko uspješna. Normalno, franšiza nudi svoj ​​uspješan poslovni model, svoje robne marke, ’’know-how’’, najbolje prakse i obuke te franšiza traži da ispuni sve standarde i procedure za kvalitetu i uslugu.

Naše buduće partnere ništa neće razlikovati od ostalih prodajnih mjesta u lancu. Tako će se vrlo lako izgraditi dugoročna saradnja, održavanje visoke kvalitete, dobar imidž i postići veća prodaja.

Što Vi dobijate od franšize sa LAFKOM?:

Olakšana procedura

Minimalna naknada franšize

NAŠA ODGOVORNOST:

Isporuka i montiranje objekta.

Definisanje asortimana proizvoda i planograma.

Vođenje brige o postupku nabave robe.

Vaša odgovornost:

Odabir i najam lokacije

Odabir i upravljanje osobljem

Generisanje udjela u profitu!