Objekti

68 objekata

Opšti uslovi

1. Ovi uslovi regulišu odnos izmeđuFabrike Duvana Banja Luka sa sjedištem u gradu Banja Luka, Ulica Kralja Petra I Karađorđevića 82i posjetioca stranice www.lafka.ba, (u daljem tekstu "korisnik") u vezi s upotrebom informacija i usluga (u daljnjem tekstu "usluge") koje se nalaze na web-stranici.

2. Pristupom stranici Fabrike Duvana Banja Luka,prihvatate uslove koji su navedeni u nastavku. Inače, pristup stranici Vam neće biti omogućen. S klikom na bilo koji hiperlink  na stranici, izjavljujete da ste svjesni, da prihvatate i da ste saglasni sa navedenim uslovima. "Fabrika Duvana Banja Luka" zadržava pravo izmjene ovih uslova bilo kada i bez prethodne najave.

3. Sadržaj web stranice "Fabrike Duvana Banja Luka" je zaštićen autorskim pravima. Sva prava, čak i ako nisu navedena, su pridržana. Kopiranje, prijenos, distribucija i čuvanje dijela ili cijelog sadržaja u bilo kojem obliku bez prethodne pismene suglasnosti "Fabrike Duvana Banja Luka", nije dozvoljeno, osim u slučajevima kada to nije u suprotnosti s uslovima utvrđenim ovdje. Posjetilac ima pravo na razmatranje i prepisivanje podataka sa ove web stranice i ispis istih za ličnu upotrebu.Dopuštena je upotreba ove stranice i njen sadržaj za lične i nekomercijalne svrhe. Ovlašteno je i objavljivanje saopštenja za javnost i drugih dokumenata označenih kao javni u medijima, ako je izvor naveden.Nisu dopuštene bilo kakve promjene, reproduciranje, distribucija, direktan prijenos, prikaz, izvođenje, reprodukcija, objavljivanje, odobrenja ili prodaja informacija u vlasništvu "Fabrike Duvana Banja Luka" i ove web stranice.

4. Korištenje usluga putem web stranice je besplatno za potrošače.Ako su usluge na stranici navedene kao plaćene usluge, on plaća te usluge.

5. Ova stranica i njezin sadržaj su objavljeni u svrhu praktičnosti korisnika."Fabrika Duvana Banja Luka", ne garantuje da web stranica ne sadrži greške i da je pristup njima dostupan u svako vrijeme. "Fabrika Duvana Banja Luka" zadržava pravo promjene stranice ili zabranu pristupa u bilo koje vrijeme. "Fabrika Duvana Banja Luka" je dužna poduzeti sve razumne mjere kako bi osigurala i objavila kvalitetne informacije na svojim stranicama, ali je potrebno upozoriti sve korisnike web stranice da se mogu pojaviti greške i propusti, kao kašnjenja u ažuriranju podataka stranica za koje "Fabrike Duvana Banja Luka" ne odgovara.

6. U mjeri dopuštenoj zakonom "Fabrika Duvana Banja Luka" ne daje nikakve garancije bilo koje vrste, izričita ili podrazumijevana, uključujući, ali ne ograničavajući se, na jamstva prava ili njihove nepovredivosti i implicirana jamstva o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu, s obzirom na dostupnost, tačnost, pouzdanost ili sadržaj istih stranica."Fabrika Duvana Banja Luka" nije odgovorna za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu ili bilo kakav gubitak ili prekid poslovnih aktivnosti, koja mogu biti prouzrokovana korištenjem ove usluge, čak i ako je "Fabrika Duvana Banja Luka" upozorila na mogućnost takvih šteta.

7. "Fabrika Duvana Banja Luka" posjeduje sva autorska prava na ovu web stranicu. "Fabrika Duvana Banja Luka" je autor svih materijala, osim ako nije drugačije navedeno. Svi tekstovi ili dijelovi teksta i slike na ovoj stranici vlasništvo su "Fabrike Duvana Banja Luka", a zaštićeni su autorskim i srodnim pravima. Korisnik može kopirati i koristiti podatke sa web-stranice u komercijalne svrhe bez znanja i pisanog dopuštenja "Fabrike Duvana Banja Luke." Sva prava pridržana. Kada koristite materijale sa web-stranice, korisnik je dužan u cijelosti pridržavati se utvrđenih pravila i ograničenja, osim ako ugovorom nije drugačije dogovoreno. Kopiranje materijala - teksta, grafike, slika, fotografija, logotipa i ostalog će biti procesuiranopo zakonu.

8. Korištenjem ove stranice, Korisnik pristaje da ne koristi podatke, informacije, fotografije, ili bilo koje druge materijale u vlasništvu "Fabrike Duvana Banja Luka" za nezakonite radnje. Slanjem materijala na server " Fabrika Duvana Banja Luka", putem e-maila ili putem web-stranice, prihvatate sljedeće uslove:

a) Materijal ne smije sadržavati ništa što je izvan zakona ili na drugi način nepodobno za objavljivanje;

b) Ako se ne slažete se da treća strana preuzme materijal koji ste objavili na stranici "Fabrika Duvana Banja Luka", možete bilo kada tražiti da se isti sadržaj ukloni sa stranice.Logo" Fabrika Duvana Banja Luka je brand u vlasništvu “Fabrike Duvana Banja Luka”. Pristup ovim stranicama Vam ne daje za pravo niti licencu za korištenje bilo kog brenda sa stranice Svaka neovlaštena upotreba ili zloupotreba ovih zaštitnih znakovaje izričito zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, autorskih prava i druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji.

9. "Fabrika Duvana Banja Luka" ima pravo prekinuti pružanje usluga bez otkaznog roka, ako korisnik narušava ugled "Fabrike Duvana Banja Luka" ili krši zakone koji su na snazi ​​u Bosni i Hercegovini, ili druge međunarodne akte.

10. "Fabrika Duvana Banja Luka" nije odgovorna za izgubljenu dobit ili neku drugu štetu prouzrokovanu greškom softvera, padom sistema ili nekim drugim defektom izazvanim od strane tehničke podrške, zbog koje Korisnik nije u mogućnosti da koristi djelimično ili potpuno pružene usluge: gubitak, izgubljenu dobit i druge štete uzrokovane greškom Korisnika, kao i nemogućnosti korištenja usluge;; distribucije poruka s opscenim ili uvredljivim tekstom i / ili slikama vjerske ili političkeprirode. U slučaju da postoje ilegalne aktivnosti u vezi s tim,"Fabrika Duvana Banja Luka "ima pravo koristiti sve tehnološke i pravne mjere kako bi pronašla počinitelja i informisala nadležne organe.

11. Korisnik je pristupanjem sajtu prihvatiouslove odredbe gore navedene.

12.  Za sve uslove koji nisu navedeni, primjenjuju se odredbe iz zakona Bosne I Hercegovine.